“A ruhavásárás az egyik legmegosztóbb dolog, amit az emberek csinálni szoktak. Rengeteg olyan szempont van, ami fontos lehet ilyenkor. A ruhaválasztásnál elsősorban az esztétikai szempontok jöhetnek képbe. Ezek mindenkinél másképpen mutatkoznak meg, hiszen mindenkinek más és más jelenti a szépet. Fontos, hogy mindenkinek kialakuljon az ízlése, de persze sok olyan is van, aki inkább az aktuális divatot követi.
Különlegességek a ruhaválasztásban
Sok esetben a ruhaválasztásban olyan szempontok játszanak, mint például a különlegesség. Az emberek egy része szereti a különleges mintákat, témákat (mint amilyen pl.a Wazamba platformján is található), és direkt vadássza az ilyen darabokat. Ezek általában vagy designer ruhák, vagy pedig különlegesebb second handekben lehet rájuk bukkanni. Mindenesetre azok, akik ilyenekre vadásznak, bizonyára azt is tudják, hogy hol keressék őket.
A fenntarthatóság
Manapság az is egy nagyon fontos szempont lehet a ruhaválasztás terén – és persze más téren is, hogy az a ruhadarab megfeleljen a fenntarthatósági kritériumoknak, vagyis vagy újrahasznosított anyagból készüljön, vagy pedig másodkézből vegyük át. Természetesen ettől távol állunk, de ha bezárjuk a Wazamba felületét, és egy kicsit ezekre a dolgokra is figyelünk, akkor előbb-utóbb beérik majd a gyümölcse. A Wazamba, és más platformok is alkalmazkodhatnak majd a hasonló normákhoz, és ha mindenki dolgozik majd rajta, akkor egy sokkal tudatosabb világban találhatjuk majd magunkat.”

Hagyjuk egy megjegyzést