Otthonunk átrendezésének, felújításának feladatát leginkább nyáron, vagy még az ősz folyamán tudjuk hatékonyan elvégezni. Ilyenkor ugyanis van esély kipakolni a bútorokat a szabadba, valamint az sem baj éppen, ha egész nap nyitva kell legyen az ajtó és ablak a portalanítás érdekében.

A kép felrakása falra fúrás nélkül szintén hozzátartozik a folyamathoz. Ha már komolyan belevágunk az átalakításba, akkor adjunk a részletekre. Nem elég csak lefesteni a falakat, vagy burkolni a konyhapadlót, mert az apróságok sok pluszt tudnak nyújtani. A kép felrakása falra fúrás nélkül meghittséget teremthet. Lehet ez egy családi fotó vagy tájkép, esetleg házi kedvencünkről készült poszter, találjuk meg annak a tökéletes helyet és következhet a felrakás.


Nem jelent már gondot egy kép felrakása falra fúrás nélkül. Régen még igen nagy fejtörést okozott volna kitalálni, hogy pontosan milyen ragasztóval érdemes dolgoznunk a stabil tartás érdekében. Hála a modern tudománynak és az újabb terméktípusoknak, már létezik egyszerű válasz erre. A kép felrakása falra fúrás nélkül végezhető a Sikaflex® 118 Extreme Grab jelenlétében.

Ez a termék kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy akár a nagyobb terheket is megbírja és stabil tartása révén még külön rögzítést sem igényel, mert elég csak felrakni és kész is vagyunk. Amire viszont megéri figyelni, amikor megtörténik a kép felrakása falra fúrás nélkül, hogy az minden esetben hosszú távra szól. Persze van mód az eltávolításra néhány nap vagy hét múlva, de ahhoz nagy valószínűséggel vésőre lesz szükség és bizony annak nyoma marad. Jól gondoljuk meg tehát hová és mit helyezünk el.

Hagyjuk egy megjegyzést